Zpracování údajů

Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas Petru Klenerovi, fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona, se sídlem Jičínská 2736/41, 130 00, Praha 3 – Žižkov, IČ: 71664955 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávalatyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail

2. Jméno, příjmení, a e-mail je nutné zpracovat za účelem nabízení obchodu a služeb prostřednictvím newsletteru. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na Jičínská 2736/41, 130 00, Praha 3 – Žižkov.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další poskytovatelé marketingových služeb, zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

odkazy  

spřízněné kontakty které rozhodně doporučujeme: www.artprometheus.cz
www.coffeeimrvere.cz
www.tortusdeignis.com
www.Sportcentral.cz
 +více

Na našem webu používáme cookies. Cookies jsou soubory, které slouží k měření funkčnosti eshopu, přizpůsobování obsahu webu, napomáhají tomu, abyste na našem webu byli spokojeni.
Využíváním eshopu s tímto souhlasíte. Další informace >